Vår meny består av et bredt utvalg av retter, fra lokale spesialiteter til internasjonale favoritter, alle laget med ferske og sesongbaserte ingredienser av høyeste kvalitet.
Trefjøl med, oliven, assorterte oster, skinker serveres med focaccia
innhold: Hvete, melk, soya spor av: (Rug), (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter, nøtter, peanøtter), Egg, laktose
marinerte oliven
Innhold:
Marinerte oliven
Innhold: hvitløk, oregano
i
Innhold: egg
Reker, salat, løk, sitron og majones.
Innhold: gluten (hvete), skalldyr, egg
karbonade, karamellisert løk og tomat
Innhold: gluten (hvete)
Kylling, bacon, salat, syltet rødløk,tomat og aioli, toppes med parmesan og oliven olje.
Innhold: gluten(hvete), melk og egg
Skagenrøre serveres med focaccia, ruccola, rogn, reker, dill og sitron.
Innhold: Hvete, skalldyr, mel, soya spor av: egg, (Rug), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Sesamfrø Valnøtter)
Fersk pasta i kremet soppsaus med trøffel, serveres med bacon og hvitløksbrød/focaccia
Innhold: Egg, melk, soya, hvete, spor av:(Rug), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter peanøtter, sesamfrø)
Fersk pasta med pesto, serveres med sprøstekt parmaskinke serveres og hvitløksbrød/focaccia
Innhold: : Egg, soya, hvete, spor av:(Rug), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Melk, Peanøtter, Soya og Sesamfrø
Fersk pasta med langtidskokt oksekjøtt serveres med hvitløksbrød/focaccia
Innhold: Egg, Gluten, svoveldioksid, sulfitter spor av:(Rug), melk, nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter, peanøtter, sesamfrø)
Fisk fra kragerøsjømat, gulrot, purre, serveres med focaccia
innhold: laktose, melk, gluten, ingefær, selleri, fisk og skalldyr
Tomat saus, mozarella, sterk salami, oregano
innhold: Hvete, melk
Mozzarella, gorgonzola, parmesan toppes med Ruccola, pinne kjerner og Parma skinke
innhold: Hvete, melk
Tomat saus, ost og skinke
innhold: Hvete, melk
Man – Onsd : 11:00
Tors: 11:00
Fre: 11:00 – 00:30
Lør: 11:00 – 02:30
Søn: 11:00
© Kopirett 2023 – Ruffen Bar AS | Websiden er levert av Webies AS